De herfst komt er toch echt aan !!

IMG_0279

​Beste ( toekomstige ) klant,

Nadat we hebben mogen genieten van een voortreffelijke zomer is de tijd aangebroken dat we binnenkort toch echt te maken gaan krijgen met de herfst. Voor de ene persoon een prachtige jaargetijde vol kleuren en gezelligheid, voor de ander een tijd met heimwee naar de mooie zomeravonden. De korte dagen en lange avonden zijn ook een favoriete jaargetijde voor criminelen die op zoek gaan naar een extraatje. Het is dus nu de tijd om al uw hang & sluitwerk goed te controleren op gebreken en indien nodig snel actie te ondernemen. Eric Zuidberg Timmer & Onderhoudswerken wil en kan u hierbij helpen. Nadat de controles zijn uitgevoerd krijgt u van ons de juiste adviezen om uw huis veiliger te maken. Uiteraard voeren we deze werkzaamheden ook zelf uit. Er zal hierbij gebruik worden gemaakt van  SKG gecertificeerde producten. Het aantal *** van een product geeft hierbij aan in welke mate deze inbraakwerend is. Samen kunnen we de keuze maken welke kwaliteit materiaal voor u het beste is.

Wij maken het voor u nu nog aantrekkelijker om uw hang & sluitwerk te beveiligen. Bij iedere klant waarbij wij  deze werkzaamheden mogen gaan uitvoeren, wordt in de maanden oktober en november 10 % korting gegeven op het veiligheidsbeslag.

Indien u hiervan gebruik wilt maken kunt u het contactformulier op onze website invullen, maar een telefoontje kan natuurlijk ook.Niet welkom !!


Veiligheidssluitkom


       Veiligheidsslot

Volg ons op social media!

Contact

  • Gevestigd in: Best
  • Tel. 06 270 507 37
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © eric-timmer-onderhoudswerken.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites