De juiste beslissing !!

20161207_194341

Een eigenaar van een vooroorlogse woning uit Best had uiteindelijk besloten om alle stalen kozijnen te laten vervangen. Wij werden uiteindelijk de gelukkige die deze mooie opdracht mochten gaan uitvoeren.

Alle stalen kozijnen met glas van 4 mm dik zijn nu inmiddels vervangen door meranti hardhouten kozijnen met traditionele HR ++ vaste beglazing van 22 mm dik.

Staal is een zeer goede koudebrug die er voor zorgt dat de kou van buiten via de kozijnen naar binnen kan trekken. Dit kan hoge stookkosten veroorzaken.

Deze eigenaar zal in de loop van de tijd wanneer hij zijn nieuwe afrekening van de jaarlijkse stookkosten ontvangt tevreden zijn dat hij deze beslissing genomen heeft.


Indien lezers van onze blog ook plannen hebben om binnenkort hun woning te laten isoleren door het plaatsen van hardhouten kozijnen en/of HR++ isolatieglas, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat en een passende offerte.

Contact opnemen kan via ons contactformulier of via E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het stalen kozijn voor de aanpassing


Het kozijn vervangen met meranti hardhout en HR++ glas

Volg ons op social media!

Contact

  • Gevestigd in: Best
  • Tel. 06 270 507 37
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © eric-timmer-onderhoudswerken.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites