Skip to main content

Doe een beroep op een vakman !!

Wij ervaren regelmatig dat een klant nadat hij de gevraagde offerte heeft ontvangen schrikt van de prijs. Vandaar dat we deze keer in onze blog daar wat meer uitleg over willen geven waarom het verstandig is om te kiezen voor een vakman:

Omdat goedkoop vaak duurkoop is. Een vakman is geen avonturier. Hij heeft kennis van zaken en weet waar hij het over heeft. Een vakman maakt duidelijke uitgebreid offerten, waardoor er later geen discussies kunnen ontstaan.

Ervaring telt.. een vakman maakt zowel in snelheid als in professionele afwerking het verschil met een amateur-klusser. Hij is zichzelf en zijn klanten verplicht de nieuwste trends in zijn vakgebied te volgen en ook toe te passen.

Zijn vak is zijn job, ieder dag weer . Hij kan zijn werk veel nauwkeuriger inplannen dan een amateur, die vaak tijd moet sprokkelen naast een andere baan !!

Een vakman denkt breder dan zijn vakgebied, maar indien er iets zijn kennis te boven gaat, zal hij dat eerlijk toegeven en niet gaan improviseren. Hij zal je in contact brengen met een collega vakman die wel de nodige kennis hiervoor heeft.

Een erkende vakman kan omwille van de kwantiteit en omwille van een verschil in BTW zijn materialen goedkoper inkopen. Dat is natuurlijk in het voordeel van de klant.

Kies daarom dus niet louter op prijs, maar ga voor kwaliteit. Op termijn ben je hiermee bijna altijd goedkoper af !!

Wij hopen hiermee de klanten wat duidelijk te hebben gegeven en dat ze in het vervolg de prijs van de gevraagde offerte als een eerlijk prijs gaan zien.