Goed om te weten....

boef.1 zij gaan nu al vroeg op pad....

Zoals het voor de meeste onder ons het inmiddels wel duidelijk is geworden, heeft de herfst zich nu echt wel gemeld. Voor de liefhebbers van mooie boswandelingen, eigengemaakte stoof peertjes en een houtkachel aan, een fijne en gezellige tijd.

Echter is het wel zo dat we te maken krijgen met kortere dagen en avonden die steeds vroeger invallen. Dus een seizoen waarin de inbreker steeds vroeger op pad kan zonder gezien te worden. Daarom willen wij u een aantal  tips meegeven waarbij u uw woning  een stukje veiliger kan maken. Zeker ook iets voor de senioren onder ons.

Tip !: Laat bij de voordeur een kierstandhouder plaatsen. Wanneer deze juist wordt gebruikt  kunt u de deur maar een klein stukje openen om te zien wie er op de stoep staat.  De deur kan dus niet meer zomaar in zijn geheel open worden gezet. Wellicht ook een aanrader voor overdag !!

Tip 2: Laat in uw voordeur een spionoog plaatsen. Zo kunt u alvast zien wie er aangebeld heeft, zonder dat de ander dit in de gaten heeft. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Wel zo veilig, zeker als u alleen thuis bent. 


Met deze temperaturen wordt het ook aantrekkelijker om binnen in huis aan de slag te gaan. Wellicht loopt u al een tijdje met plannen rond om bv.  de zolder eens goed op te knappen en deze ruimte multifunctioneel te maken. Wij kunnen u hierin van advies voorzien en uiteraard ook de nodige werkzaamheden tot alle tevredenheid uitvoeren. Dan heeft u na verloop van tijd misschien wel een mooie kinderkamer of hobbyruimte erbij.

Of wellicht dat uw interieur een leuke up-date kan gebruiken. Denk hierbij aan een op wens gemaakte boeken/CD kast of een mooie vitrinekast voor uw verzameling. Misschien dat uw tv-meubel niet meer aan uw wensen voldoet. Ook hierbij kunnen we met u meedenken en een geschikte oplossing hiervoor zoeken.

Bezoek voor meer informatie over deze onderwerpen onze website. Daar kunt u nog veel meer inspiratie opdoen op het gebied van veiligheid en meubels op maat.

Vul het contactformulier op de website in of mail/bel ons en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Volg ons op social media!

Contact

  • Gevestigd in: Best
  • Tel. 06 270 507 37
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © eric-timmer-onderhoudswerken.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites