LENTEKRIEBELS...

lente.1

​Heeft u daar ook al een beetje last van ?? Wij wel !! en daarom wordt het weer tijd voor een aantal nuttige tips. Immers, als u nu alvast actie onderneemt, bent u dadelijk als het mooie weer echt toeslaat er al helemaal klaar voor.

Misschien zijn er wel plannen om de zo gewenste terrasoverkapping nu eindelijk eens te laten plaatsen. Straks volop kunnen genieten van de lange zomeravonden, wie wil dat nu niet. Wij kunnen u hierbij helpen met zowel de ontwerpen als met de uitvoering ervan.

En wat dacht u ervan om al die hinderlijke insecten buitenshuis te houden, maar wel lekker kunnen slapen met de ramen open. Goede horren geven een extra kwaliteitsimpuls aan uw woongenot. Nu alvast door ons laten zetten en u heeft weer een zorg minder. 

Wij raden u trouwens ook aan om de sloten van uw schuurdeur, garage of poort goed te laten controleren en indien nodig te vervangen. Als daar dadelijk de mooie fietsen, motor of scooter klaar staat om leuke tochtjes mee te kunnen maken, dan is het wel zo veilig als het een en ander goed afsluitbaar is. 


Volg ons op social media!

Contact

  • Gevestigd in: Best
  • Tel. 06 270 507 37
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © eric-timmer-onderhoudswerken.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites