OP WEG NAAR DE ZOMER VAN 2019

DSC01026.1

​Voor de meesten mensen onder ons is het nog even aftellen tot aan onze dik verdiende zomervakantie. Weliswaar zullen de meeste vakanties inmiddels wel geboekt zijn, maar staan de koffers nog op zolder. Tot die tijd is het zeer aan te raden om eens te checken of uw huis in het bezit is van goed hang & sluitwerk. Er zijn producten op de markt welke voorzien zijn van het zogenaamde SKG keurmerk. Het aantal sterren geeft aan in welke mate het product inbraakwerend is. Goede gecertificeerde sloten maken het de inbrekers duidelijk veel lastiger om binnen te komen. En aangezien u een poosje van huis bent, kunnen wij ons voorstellen dat bij vertrek het een veilig gevoel geeft als u weet dat uw huis een moeilijk te nemen obstakel is geworden. Wij zijn bereid om kosteloos een inspectie uit te voeren om ,daarna daar waar nodig , uw huis gericht te voorzien van SKG gecertificeerd hang & sluitwerk. 


Een ander ongemak tijdens de zomerdagen & nachten is de aanwezigheid van allerlei al dan niet irritante insecten. Tijdens een warme dag/ nacht is wel zo comfortabel als een deur en/of raam gewoon open kan blijven. Dit wordt mogelijk indien uw de deuren en/of ramen laat voorzien door op maat gemaakte horren welke ongedierte buiten zullen sluiten. Een stukje comfort welke eenvoudig is te verwezenlijken. Wacht daar nu niet te lang mee, zodat u goed voorbereid de zomer in kan gaan.


Op onze website kunt u ons contactformulier vinden. Als wij deze ingevuld ontvangen hebben, nemen we contact met u op om een afspraak te maken.  Daarna gaan  we zo spoedig mogelijk voor u aan de slag. 

​Hem hebben we tijdens onze vakantie liever niet op visite​Voorbeeld van een veiligheidssluitkom​Voorbeeld van een veiligheidsslot

Volg ons op social media!

Contact

  • Gevestigd in: Best
  • Tel. 06 270 507 37
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © eric-timmer-onderhoudswerken.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites