Plannen..??

IMG_0279

Zo zoetjes aan komt er een einde aan een hele bijzondere zomer. Een zomer met vele maatregelen en veel minder vrijheden dan we allemaal gewend zijn. We zaten misschien meer thuis dan ons lief was. Maar toch zou het zomaar kunnen zijn dat er deze zomer plannen zijn gemaakt voor het opknappen of verbeteren van woning en leefcomfort.

Want mag, of kun je niet weg dan wordt het des te belangrijker om wel in een fijn en veilig huis te leven en te wonen.

Dus is het wellicht nu de tijd om de koe bij de horens te pakken en plannen te gaan realiseren. 

Denk hierbij aan het opknappen van uw zolder met b.v. het laten aanbrengen van knieschotten zodat alles mooi en opgeruimd kan worden. Of de kinderkamer een upgrade geven. Misschien dat de schuurdeur of poort al een hele tijd niet meer goed sluit en irritant klemt. 

Het wordt zo dadelijk weer vroeg donker en is het belangrijk om te weten of uw woning goed beveiligd is met SKG goedgekeurde sloten. Laat deze op tijd aanbrengen zodat u onbezorgd de donkere maanden in kan gaan.

Wellicht heeft u plannen om in huis een nieuw meubelstuk naar eigen ontwerp en keuze te laten maken voor de tv, of uw verzamelingen. 

Dan wordt het hoog tijd om een bezoekje te gaan brengen op onze website en het contactformulier in te vullen zodat wij snel uw gemaakte plannen kunnen gaan uitvoeren

Uiteraard kunt u ons ook bereiken via e-mail en/of mobiel.

Wij zien uw reactie graag tegemoet !!

Volg ons op social media!

Contact

  • Gevestigd in: Best
  • Tel. 06 270 507 37
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © eric-timmer-onderhoudswerken.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites