trots op ons advertorial

DSC00839

Zoals jullie op onze website kunnen lezen timmeren we op dit moment niet alleen op een goed stuk hout, maar ook aan de weg. Dit om de naam van ons bedrijf en onze diensten nog meer bekend te maken. Niet alleen een geheel vernieuwde website helpt ons daarbij, maar ook de  mogelijkheid om te kunnen adverteren in de "Uitstraling" Editie Best. De Uitstraling is een gratis 4 wekelijks huis-aan-huis blad met een oplage van maar liefs 12.500 exemplaren. Een ideale manier om gezien en gelezen te worden door onze eigen Bestenaren.

In de editie van jaargang nr 6 week 35 2018 vind u een interview met ons, welke we in de zomervakantie hebben gehad met een medewerkster van Uitgeverij De Uitstraling in Oirschot. In het interview wordt even stil gestaan bij de start van Eric Zuidberg Timmer & Onderhoudswerken in 2015 en verder wordt de nadruk gelegd op onze visie en kernwaarden: AFSPRAAK=AFSPRAAK en Kwaliteit, Betrouwbaarheid, Nauwkeurigheid, Duurzaamheid en Topservice staan bij ons hoog in het vaandel !! 

Uiteraard hopen we dat er veel bewoners uit Best de moeite willen nemen om dit interview te lezen om vervolgens contact met ons op te nemen om hun wens in vervulling te zien gaan. 

Wij staan voor u klaar met een luisterend oor en natuurlijk met een mooi stuk hout om verder te kunnen timmeren.


Volg ons op social media!

Contact

  • Gevestigd in: Best
  • Tel. 06 270 507 37
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © eric-timmer-onderhoudswerken.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites