Skip to main content

Veilig !!

Veilig cq. veiligheid......hoe vaak hebben wij de afgelopen 3 jaren deze kreet voorbij zien komen. Voor de meesten van ons veel te vaak. Wij konden geen kant op, want het was er niet veilig en de veiligheid kon niet gegarandeerd worden. Wij werden er helemaal tureluurs van.

Maar ziedaar.....we naderen de zomer van 2022 en nu al kunnen de vliegvelden de toeristenstroom van vakantieaanbidders niet meer aan. Begrijpelijk, we mogen weer en dat laten we zien ook. De koffers worden gepakt en we kunnen weer veilig op vakantie....denken we !!

Want een kleine groep thuisblijvers gaat niet op vakantie, maar kijkt er naar uit als u gaat....ze proberen een leeg huis binnen te komen en zoveel en zo snel mogelijk alles wat maar iets aan waarde heeft mee te nemen. Deze groep staat nu op scherp !!

Bent u lekker veilig op vakantie, maar u laat uw woning niet goed beveiligd achter.

Daarom is het nu zeer interessant om een vakman uit te nodigen die samen met u uw woning kan checken op zwakke punten en daar waar nodig direct de oplossing met u kan doorspreken en uitvoeren.

Denk aan goed SKG gecertificeerd hang & sluitwerk. Maar haal ook de middelen zoals ladder of kliko rondom uw woning weg. En zorg voor goede buitenverlichting en tijdschakelaars die op verschillende tijden aan-en uitspringen. Licht uw buren in dat u weg bent en vraag om post welke in de brievenbus blijft hangen even naar binnen te duwen. 

Het moet voor een crimineel,  welke snode plannen heeft, niet duidelijk zichtbaar zijn dat een woning voor langere tijd onbewoond is.

Een goede timmerman kan u daarbij helpen, zodat u veilig op vakantie kan gaan en uw woning goed beveiligd wordt achter gelaten. Kijk snel op onze website voor meer informatie en wacht niet te lang om een afspraak te maken.

U kunt ons vrijblijvend bellen of het contactformulier welke u op de website kan vinden invullen.
Voorbeeld van een veiligheidssluitkom SKG ***