Skip to main content

Dienst - Aanpassingen woning

Aanpassingen woning

Eric Zuidberg Timmer & Onderhoudswerken kan uw woning zodanig aanpassen dat u als senior niet geconfronteerd hoeft te worden met een verhuizing welke vaak als zeer belastend en verdrietig wordt ervaren.

Denk hierbij aan het creëren van een mogelijkheid om beneden te kunnen slapen, het wegwerken van drempels zoals een deurdorpel. Maar ook het aanbrengen van extra steunen en/ of antislip in badkamer en/of toilet. Ook voor extra veiligheid in de vorm van het plaatsen van kierstandhouders en/of spionogen behoort tot de mogelijkheid. Indien u bv. de slaapkamer op de begane grond heeft is er de mogelijkheid om een raambeveiliging of een doorvalbeveiliging te laten plaatsen, waardoor ramen beveiligt zijn tegen doorklimmen of voor het naar buiten vallen van de bewoner.

Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om indien gewenst ( keuken )kastjes op goede hoogte te verhangen zodat u er zonder trapje er weer goed bij kunt. Maar ook voor gezinnen waarbij kinderen gaan studeren en meer ruimte hiervoor nodig is kunnen wij bestaande ruimtes aanpassen aan de wensen die er dan zijn. Of het aanbrengen van knieschotten op de zolder, waardoor “onhandige ruimten “ ineens beter toegankelijker worden en de zolder er altijd netjes en opgeruimd eruit ziet.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het vakkundig en kwalitatief aftimmeren van uw nieuwbouwwoning of verbouwwoning. Met elkaar wordt er een plan van aanpak gemaakt zodat uw woonwensen optimaal in vervulling zullen gaan waardoor er na de werkzaamheden volop genoten kan worden van een nieuwe woonplek. Wilt u van uw zolder een ruimte maken voor een bijzondere hobby dan kan Eric Zuidberg Timmer & Onderhoudswerken samen met u daar altijd een passende oplossing voor zoeken. Denk hierbij aan vitrinekasten, opbergkasten, werktafel etc. Maar ook voor kleinere aanpassingen zoals het voorkomen van een klemmende ( binnen ) deur en/of poort kunt u bij ons terecht.

Bij deze garagedeur is een zware roldeur zonder loopdeur vervangen door een dubbele houten deur, die beide geopend kunnen worden. Hierbij is het mogelijk om de rechterdeur gesloten te houden en alleen de linkerdeur te openen. Handig als je alleen maar de fiets of motor binnen wilt zetten. Ook ideaal zijn de 2  bovenraampjes die open kunnen en voor ventilatie kunnen zorgen terwijl de deuren afgesloten zijn. Het ontwerp is van Eric Zuidberg Timmer & Onderhoudswerken die uiteraard ook deze garagedeur zelf heeft gemaakt.