Skip to main content

Dienst - Advies

Advies

Wanneer u uw oog heb laten vallen op een nieuwe woning is Eric Zuidberg Timmer & Onderhoudswerken in te huren om samen met u de woning te inspecteren op gebreken op het gebied van hang & sluitwerk, kwaliteit van de kozijnen, hemelwaterafvoer. Maar ook wordt isolatieglas gecontroleerd op lekkage, waardoor latere hoge kosten getackeld kunnen worden.

Tegelijkertijd kunnen wij u adviseren indien er een wens is om na aankoop aanpassingen aan de woning uit te voeren.

Indien uw kozijnen last hebben van houtrot kunt u ons vragen om deze te komen onderzoeken en te vragen welke oplossing het meest passend is. Ons advies is transparant en gebaseerd op een jarenlange ervaring. Mocht het zo zijn dat er kozijnen vervangen moeten worden, dan doen we dat in eigen beheer zodat u geen last heeft van lange lever- en wachttijden en uw kozijn op korte termijn vervangen is.

Ook voor inbraakpreventie kan Eric Zuidberg Timmer & Onderhoudswerken worden benaderd. Het hang & sluitwerk kan bij toegangsdeuren en ramen nagekeken worden en beoordeeld worden op veiligheid. Indien gewenst kan er samen met u meteen een plan van aanpak worden gemaakt zodat op korte termijn uw woning beter beveiligd is. Het veilige sluitwerk is SKG gecertificeerd en voorzien van het politie keurmerk.