Skip to main content

Dienst - Hang en sluitwerk

Hang & sluitwerk

Een nachtmerrie voor ieder huiseigenaar als blijkt dat criminelen in uw huis zijn geweest en spullen hebben meegenomen die u zo dierbaar waren. Uiteraard is inbraak nooit voor 100% te voorkomen, maar met goed en degelijk hang & sluitwerk maakt u het de criminelen heel lastig om snel en onzichtbaar binnen te komen. Wij kunnen als vakbekwaam bedrijf uw ramen en deuren die direct toegang geven naar de woning voorzien van sluitwerk welk gecertificeerd is en voorzien van het zgn. politiekeurmerk. Wanneer ramen en deuren goed worden ingehangen en worden voorzien van veilig hang & sluitwerk zal een crimineel met kwade bedoelingen snel de keuze maken een andere woning te kiezen.

Tevens heeft Eric Zuidberg Timmer & Onderhoudswerken de vakkundigheid om bij senioren en/of alleenstaande de voordeur te voorzien van een zogenaamd kierstandhouder. Hierdoor kan de deur, indien de kierstandhouder in werking staat, nooit helemaal open , waardoor de crimineel geen mogelijkheid heeft om de bewoner te overvallen door met geweld de voordeur open te slaan. Ook het plaatsen van een “ spionoog “ kan de veiligheid verhogen.

Uiteraard zijn wij altijd bereid om samen met u als woningeigenaar ook andere toegangsmogelijkheden zoals garage, schuur, poort of serre te controleren op het bestaand hang & sluitwerk en deze indien gewenst te vervangen voor veiligheids hang & sluitwerk.

Voorbeeld van een veiligheidsslot.

Verschillende veiligheidssluitkommen met SKG ** aanduiding.

Een voorbeeld van een meerpuntssluiting; wordt ook wel een 3-puntssluiting genoemd.