Skip to main content

Dienst - Houten kozijnen

Houten kozijnen

Houten kozijnen geven een woning een warme en robuuste uitstraling. De kozijnen worden gemaakt van mahoniehout. Een hardhout soort welke zeer geschikt is voor bv. alle buitenkozijnen. Mahonie is weerbestendig en wanneer goed onderhouden een garantie voor jaren probleemloos woongenot. De kozijnen worden door Eric Zuidberg Timmer & Onderhoudswerken in eigen beheer opgemeten, gemaakt en vakkundig geplaatst. Hierdoor heeft u als klant geen last van lange lever-cq. wachttijden en is er veel ruimte voor flexibiliteit. Indien u kiest voor deze kozijnen, krijgt u daarbij adviezen om de nieuwe kozijnen op de juiste wijze te onderhouden.

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om een inspectie uit te laten voeren bij al uw bestaande kozijnen. Indien uit dit onderzoek zal blijken dat een bestaand kozijn niet in zijn geheel hoeft worden te vervangen, zullen wij u daar open en transparant over informeren. Er zal advies worden gegeven hoe bv. plaatselijke houtrot op een mooie en verantwoordelijke manier opgelost kan worden. Eric Zuidberg Timmer & Onderhoudswerken geeft klantvriendelijkheid en het leveren van topkwaliteit hoge prioriteit, waardoor u verzekerd bent van hoogwaardige producten met gegarandeerd een prachtig eindresultaat

Deze aanbouw was in eerste instantie een terrasoverkapping. Later is deze door Eric Zuidberg Timmer & Onderhoudswerken geheel voorzien van kozijnen met schuiframen en een deur. In de zomer kunnen alle ramen open en zit je comfortabel overdekt en droog. In het voor-en najaar is het daar al goed vertoeven in het zonnetje en ervaar je het buitenleven, maar dan toch lekker binnen.