Skip to main content

Dienst - Houten terrasoverkappingen

Houten terrasoverkappingen

Wanneer de feestdagen achter de rug zijn en we zoetjes aan weer gaan verlangen naar het voorjaar om ons kopje koffie lekker buiten te kunnen nuttigen, dan is het een voorrecht om een terrasoverkapping te hebben , welke door Eric Zuidberg Timmer & Onderhoudswerken is vervaardigd. Een verlengstuk van uw woonkamer waardoor de dagen dat er buiten geleefd kan worden aanzienlijk worden verlengd. De overkapping wordt gemaakt van zeer sterk en robuuste houtsoort, welke zeer goed weerbestendig is en kan naar wens worden voorzien van een lichtstraat of lichtkoepel, waardoor er extra lichtinval komt. Een overkapping gezellig ingericht met bv. lounge set , planten en eventueel een heater zorgt ervoor dat de wens om buiten te leven al zeer vroeg in het voorjaar, maar ook in de latere nadagen van het najaar in vervulling kunnen gaan.

Omdat het laten plaatsen van een terrasoverkapping een investering is zal van te voren ruimschoots tijd worden gemaakt om samen met u uw wensen en (on) mogelijkheden uitgebreid door te nemen en vast te leggen op schrift, zodat er later geen misverstanden kunnen ontstaan. Tijdens het hele project wordt u goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Denk hierbij aan de planning, de bestellingen en bijbehorende levertijden.

Indien gewenst is het hier mogelijk om uw huissleutel bij ons achter te laten , zodat u geen extra vrije dagen hoeft op te nemen om aanwezig te zijn tijdens de bouw van de terrasoverkapping. Die dagen kunt u beter gebruiken om de overkapping later naar uw wensen in te richten.