Skip to main content

Dienst - Meubelen op maat

Meubelen op maat voor binnen & buiten

Indien u op zoek bent naar een meubel op maat, dan bent u bij Eric Zuidberg Timmer & Onderhoudswerken op de goede plaats. Zoekt u een kast met niet standaard maten voor bv op zolder of voor ergens in een verloren hoek, dan kunnen wij deze voor u maken en plaatsen. Maar ook een gezellige mooie tuintafel, werkbank of een maatmeubel voor aquarium, boekenkast , vitrinekast etc. zijn bij ons in goede handen. Als u kiest voor een meubel gemaakt door Eric Zuidberg Timmer & Onderhoudswerken, dan bent u in het bezit van een uniek exemplaar meubel welke nergens anders te koop is. Het voordeel van het laten maken van een meubel op maat is dat er veel ruimte is om u eigen wensen en creativiteit kenbaar te maken. Zo draagt u zelf een steentje bij aan een nieuw meubelstuk.

Indien u interesse hierin hebt kunt u ter alle tijde vrijblijvend een afspraak met ons maken om samen uw wensen in kaart te brengen.

meubel op maat boekenkast.1

Een klant bij ons uit Best wilde graag een boekenkast op maat, welke precies in een lege nis in de woning moest passen. Samen met haar ontwerp en de mogelijkheden zijn we tot dit eindresultaat gekomen. Zowel de klant als wij zijn er erg tevreden over.

Een eigen ontwerp van Eric Zuidberg om zijn voorraad hout voor de winter netjes op te kunnen slaan. Het opslaghok is zodanig ontworpen dat het hout droog ligt en er voldoende ventilatie aanwezig is om rotting of schimmelvorming te voorkomen.

Een eigen ontwerp van een klant voor een vitrinekast voor het etaleren van zijn verzameling auto's. Het ontwerp is naar tevredenheid uitgewerkt door Eric Zuidberg Timmer & Onderhoudswerken.

Loze ruimten onder de schuine kap op zolder wordt op deze manier een mooie opslagruimte welke voorzien zijn van meerdere schuifpanelen, zodat iedere ruimte goed toegankelijk blijft.