Skip to main content

Onderhoudswerk

Meer over
Eric Onderhoudswerken

Onderhoud is bij Eric Zuidberg Timmer & Onderhoudswerken in goede en vertrouwde handen.
Indien er bij u onderhoud nodig is dan zullen we na het maken van een afspraak het ontstane probleem ter plekke samen met u bekijken. Daarna zal er een advies worden gegeven welke transparant is en voorzien van het waarom van deze gegeven adviezen. Uiteraard blijft het uw keuze voor welke oplossing u kiest.
Onderhoud kan bijvoorbeeld worden verricht op uw kozijnen. Wanneer kozijnen houtrot hebben , of erger, in zijn geheel verrot zijn dan zijn er risico’s dat water steeds verder het houtwerk aan gaat tasten. Hier vroegtijdig op anticiperen kan een hoop ellende voorkomen.
Ook onderhoud aan al uw hang & sluitwerk kan door Eric Zuidberg Timmer & Onderhoudswerken voor u worden uitgevoerd. Indien uw hang & sluitwerk niet naar behoren is, geeft dit de criminelen een beter toegang tot uw woning. Uw hang & sluitwerk kan eventueel naar wens in zijn geheel worden vervangen door SKG gecertificeerd veiligheidssluitwerk. Dan slaapt u toch wat geruster en gaat zorgeloos op vakantie.
Uiteraard behoort klein onderhoud zoals het verhelpen van een klemmende deur en raam of het beter laten lopen van een deurslot bij ons ook tot de mogelijkheden.
Al met al is het goed en tijdig laten uitvoeren van onderhoud aan uw woning een must om te voorkomen dat u later met veel schade en hoge kosten komt te zitten.
Indien u geïnteresseerd bent om een woning eens te laten inspecteren door een ervaren timmerman, kijk dan onder het kopje “contact” voor onze gegevens.