Skip to main content

Eric Zuidberg - Timmer & Onderhoudswerken

Meer over Eric Zuidberg

Geboren te Eindhoven in 1964 en opgegroeid in een gezin met 4 zussen. Als enige jongen was ik daarom vaak te vinden in de werkplaats van mijn vader, die ook timmerman was. Van hem heb ik de passie voor het timmerwerk meegekregen. Ben getrouwd en woon samen met mijn vrouw nu al bijna 30 jaar naar alle tevredenheid in Best.
Wij hebben geen kinderen, maar zijn gek op onze 3 labradors. In mijn vrije tijd ga ik graag een dagje vissen en tijdens de vakantie heb ik de rust voor het lezen van een goed boek.

Mijn werk is eigenlijk mijn grootste hobby en vandaar dat ik ook in mijn vrije tijd vaak bezig ben met het vak. Het onderhouden van mijn gereedschap is een tijdrovend en secuur werk, welke ik graag in de avonduurtjes als ontspanning doe. Uiteraard is het bijhouden van vakliteratuur ook iets waar de nodige tijd in gaat zitten. Ook op het gebied van houtbewerking zijn er continu nieuwe ontwikkelingen op gebied van machines en gereedschappen.

Inmiddels heb ik meer dan 36 jaar ervaring en geniet nog steeds van iedere dag waarop ik weer een mooi stukje timmerwerk mag maken. Mijn eigen bedrijf bestaat nu ruim 6 jaar en ik ben nu op een punt aangekomen waarin ik tot de conclusie ben gekomen dat het werken met particulieren klanten mij de meeste voldoening geeft. Vandaar dat ik ben begonnen met het investeren in een professionele website en het gaan opstarten van een eigen werkplaats in Best, waardoor ik alle ruimte heb om aan mijn opdrachten te kunnen werken.

Mijn kernwaarden voor wat betreft het werk zijn: kwaliteit, betrouwbaarheid, nauwkeurigheid, duurzaamheid en topservice. Ik vind het belangrijk om samen en in goed overleg met de klant van ieder huis een thuis te maken en dit te bereiken door goed te luisteren naar de persoonlijke wensen. Ik denk graag mee met uw plannen, wensen en belangen en vindt het een uitdaging om u op ideeën te brengen en de mogelijkheden vanuit de diversen invalshoeken te laten zien.
Voor mij geldt: Afspraak is afspraak !! Uw wensen en belangen staan centraal.

Wanneer een klant met een vraag zich bij mij meldt ga ik altijd na het maken van een afspraak ter plekke de situatie bekijken. Pas dan heb ik een goed beeld wat de wensen zijn en kan ik na afloop een passende eerlijke offerte aanbieden. Mijn doel is om deze offerte binnen 1 week bij de klant te hebben, zodat alles wat besproken is nog vers in het geheugen staat. De offerte is transparant. De klant kan hierin lezen welke materialen ik gekozen heb en waarom, de arbeidskosten, en de afspraken die tijdens mijn bezoek zijn besproken.

De producten die ik voor een opdracht gebruik zijn van hoge kwaliteit en voor die speciale opdracht de beste keus. Niet alleen mijn klant moet tevreden zijn na afloop, maar ook ik moet met een tevreden gevoel de opdracht volbracht hebben en garant kunnen staan voor het eindproduct. Mocht er na afloop toch nog nazorg gewenst zijn, dan kom ik kosteloos langs en bekijk ter plekke de ontstane situatie om dan de juiste adviezen te kunnen geven.

Ik denk al met al dat het maken van een afspraak om uw wensen te bespreken zeker de moeite waard is. Ik zie uw telefoontje en/of mail graag tegemoet.

Eric Zuidberg