Goedenavond Eric,

 

Hierbij mijn recensie. 

 26 april 2022

Ik heb een nieuwe voordeur met zijlicht laten plaatsen door Eric. Hij heeft prima werk geleverd. Al het materiaal is door hem besteld, hij komt zijn afspraken na en werkt bijzonder nauwgezet. Een volgende timmerklus laat ik zeker weer door Eric uitvoeren. Liesbeth.

 

Fijne dagen en tot de volgende keer

 

Groet van Liesbeth 

22 april 2022

“Eric heeft het kozijn en de dubbele deuren van onze huiskamer naar de tuin en de omlijsting van de kozijnen van 2 ramen in de keuken vervangen. Eric is een man van de klok en werkt keurig netjes. Wijzigingen van het oorspronkelijke plan, omdat er altijd zaken zijn waar je pas achter komt tijdens het werk, worden in goed overleg anders of niet uitgevoerd. In ons geval was het bijvoorbeeld niet mogelijk om een secustrip te plaatsen. Aangezien de deuren sowieso voorzien waren van een goedgekeurd 3 punts sluitmechanisme, hebben we de strip laten vervallen. Deze werd keurig netjes in mindering gebracht op de eindfactuur. Over meeruren door tegenvallers werd niet gemauwd. Wij kunnen hem van harte aanbevelen”.

 

Ik hoop dat het naar je zin is 😊

 

Prettig weekend!

 

Tradingplaza B.V.

Andor Jansen

23 januari 2022

Op 18 januari heeft Eric bij ons in een bestaand kozijn een raam gemaakt welke open kan. Dit was in de badkamer. Echt top werk geleverd, dus ik zou Eric zijn bedrijf zeker aanbevelen. Ouderwets vakmanschap super mooi en Degelijk gemaakt. Wij zijn er erg blij mee.

Mirjam Bornebroek
Best

 

13 januari 2022

Eric heeft naar volle tevredenheid 3 buitendeuren van onze woning vervangen. Degelijke houten merbau deuren met SKG 3 sterren hang- en sluitwerk. Een mooie, degelijke en vooral veilige oplossing! 

Eric is een man van zijn woord en komt zijn gemaakte afspraken (op de minuut 😉) na. 

Ik kan Eric beschrijven als prettig in de omgang, betrouwbaar en klantvriendelijk. Ik zal Eric dan ook zeker aanbevelen voor een timmer- of onderhoudsklus!

Tom Stolwijk - Best

 

12-09-2021

Eric is een timmerman en hart en nieren. Vanaf het eerste moment had ik vertrouwen in deze vakman. Hij luisterde goed naar wat ik wilde en begreep meteen wat ik bedoelde. De kozijnen moesten nodig vervangen worden, maar de oude stijl moest gehandhaafd blijven. En ik wilde dubbel glas. Geen probleem. Eric maakte duidelijke afspraken en kwam deze punctueel na. De lijnen waren kort en direct, een mailtje of telefoontje werden direct beantwoord. Tijdens het werk was het een genot om Eric bezig te zien. Hij was in zijn element, de radio stond zachtjes aan en regelmatig hoorde ik hem meezingen met een liedje. De klus verliep soepel want alles klopte zoals hij het had opgemeten. Mijn huis is behaaglijker en duurzamer geworden. Hartelijk bedankt voor je vakwerk Eric.

Mevrouw J. Otto, 

Review van w.nijs

 

Eric Zuidberg is een echte vakman.

Prima werk geleverd.

Ons verzoek was om de deuren geschilderd af te leveren. Dat doet Eric niet.

Hij heeft wel op ons verzoek een schilder geregeld om dat deel van de klus te klaren.

Voor vervolgklussen weten we Eric te vinden.

 

Ik heb onlangs in mijn huis de beneden deuren laten voorzien van nieuw hang- en sluitwerk en volledig voorzien van tochtstrips en dorpels.

 Boven zijn de uitzet/draairamen volledig vernieuwd, hardhout kozijnen, door Eric zelf gemaakt en voorzien van dubbel glas, tochtstrips en gemonteerd.

 Eric werkt zeer vakkundig, houdt zich aan de afspraken en is zeer betrouwbaar.

 Ik raad Eric Zuidberg zeker aan voor al uw timmerwerk en/of hang-en sluitwerk aan ramen, deuren en ook nog kozijnen..

   

Ik ben een zeer tevreden klant.

 

Lia van Osch

 

Buitendeur plaatsen: 2 deuren; Nieuwe deur installeren, Verwijder d...

  Gisteren - Ivo Cleuren
Goede vakman die goed werk heeft geleverd met het plaatsen van onze nieuwe voordeur en het vervangen van hang- en sluitwerk van alle andere deuren. Professioneel, secuur. Bij tegenslag goede alternatieven gevonden. En een prettige vent om mee te werken. Aanrader.

Hang en sluitwerk deuren vervangen

Je ontvangt van tevoren een offerte. Afspraken worden correct nagekomen. Het werk is accuraat en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Super klantvriendelijke benadering. 

Ronald en Mieke, Veldhoven

Buitendeur plaatsen: 1 deur; Nieuwe deur installeren

  10-07-2020 - Wim Tel
Perfect en professioneel afgewerkt. Zeer tevreden over het resultaat en de onderlinge communicatie

Buitendeur plaatsen: 1 deur; Nieuwe deur installeren, Aanschaf deur

 

 

23-06-2020

Isabelle Schworer

Zeer vriendelijke en bekwame man. De opdracht was twee deuren op maat maken en monteren. Heeft uitstekend werk geleverd, werkte snel en kwam alle afspraken netjes na. Ik zal hem zeker aanbevelen.

29 mei 2020

Geachte heer Zuidberg

Wij zijn erg tevreden over het geleverde vakwerk. Een nieuw slot op de garagedeur is zeer goed geplaatst. Uitstekende en professionele verzorging, gedegen vakkennis, mooie afwerking, betrouwbare afspraken en zeer correct. Hartelijk dank!

Buitendeur plaatsen: 1 deur; Nieuwe deur installeren, Verwijder de...

 
Gisteren
Jan van der Els:
Eric is een top vakman.
Bij ons een nieuwe buitendeur laten plaatsen geheel op maat.
Hij werkt nauwkeurig en is precies

Buitendeur repareren: 1 deur; Openslaande deuren

 
11-05-2020
J.J.A. van den Akker:
Rustige, vriendelijke persoon . Zeer gemotiveerd en deskundig

Buitendeur plaatsen: 1 deur; Nieuwe deur installeren, Verwijder de...

11-05-2020

Michel van Rooij:

 Prima vakman die zijn afspraken goed nakomt. Bij ons is tot volle tevredenheid een nieuwe deur in de schuur gehangen. Alles is prima afgewerkt

Hierbij mijn review:

We hebben Eric ingeschakeld voor het vernieuwen van het kozijn plus deur van de berging, tevens het klepraampje is vervangen. Eric heeft mooi werk afgeleverd! We zijn zeer tevreden. Bij een volgende klus denken we weer aan hem, we kunnen hem dan ook zeker aanbevelen!

Gr. Anne

 

20-04-2020

Tijdens de afgelopen voorjaarsstorm is er een deur kapot gewaaid op de tweede verdieping van ons appartementencomplex.

Timmerman gezocht in Best , via  internet uitgekomen bij Eric.

Na opmeten en vakkundig advies is de deur daarna vervangen.

Een vakman op en top, prettige samenwerking, levert prima werk af.

Zeer tevreden.

We hebben zijn kaartje voor een volgende keer.

Voorzitter VvE

Joop

Buitendeur plaatsen: 2 deuren; Afhangen dubbele tuindeur infrezen slot

  05-11-2019 - Thierry Gerhardt

Top timmerman. Moest de opdracht snel gereed hebben en heeft dit super gedaan.

Buitendeur plaatsen: 1 deur; Nieuwe deur installeren

  08-02-2020 - TIm Cos

Zeer tevreden met Eric Zuidberg. Hoge kwaliteit van het werk en prettige samenwerking en communicatie.

Buitendeur plaatsen: 1 deur; Nieuw houten balkondeur incl. kozijn p...

 21-10-2019 - Freek Hulskotte
Een echte vakman met passie voor zijn werk

Buitendeur plaatsen: 1 deur; Nieuwe deur installeren, Aanschaf deur...

15-07-2019

 Anoniem

Eric heeft bij ons 2 nieuwe schuurdeuren gemaakt en geplaatst, daarnaast ook 2 kleinere klussen opgepakt. Een erg goed/mooi resultaat en de communicatie met Eric is prettig verlopen. Kortom, een vakman.

Review van Lex G

Bijzonder goede ervaring met Eric. In onze woning een nieuw kozijn laten plaatsen om meer licht in de ruimte te krijgen. Alles perfect volgens afspraak, goede prijs en bovendien erg netjes gewerkt.

Review van J. van de Sanden

Gisteren

Eric is een rustige, vriendelijke man die nauwkeurig te werk gaat. Je merkt dat hij verstand heeft van wat hij doet. Hij communiceert goed en ook op de offerte wordt duidelijk vermeld wat de werkzaamheden inhouden.
De werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd. Hij heeft bij mij voor de deur gewerkt, en na de werkzaamheden alles netjes opgeruimd.

Zolder renoveren: Dakkapellen afwerken binnenzijde en schuifdeuren...

 Eric is zonder twijfel een vakman met oog voor detail. Daar is de prijs dan ook wel naar. Maar liever wat meer geld kwijt dan half werk of rare snuiters over de vloer

Buitendeur plaatsen: 4 deuren; Nieuwe deur installeren, Aanschaf de...

Roland Knippenberg
Niets dan lof voor Eric. Zeer vriendelijke man. Is zeer duidelijk in de communicatie. En levert vakwerk. Ik heb een grote schuurdeur laten vervangen. Twee andere schuurdeuren zijn gerepareerd, en de poort is helemaal vernieuwd. Kan er weer jaren tegenaan

 

Review:

Wij zijn erg tevreden over het geleverde resultaat voor het herstel van onze schutting. Eric heeft goed meegedacht en komt zijn afspraken keurig na. Wij kunnen hem aanbevelen

  

TV meubel met montage zwevend aan de wand

Heb zelf een tv meubel ontworpen en getekend. Eric heeft de tekening samen met mij doorgenomen en waar nodig verbeterd.  Hij bedacht dat ieder vak in dit tv meubel, een dubbele achterwand met mannetjes makkelijk zou zijn voor de bekabeling. Eric heeft hem uiteindelijk heel netjes en exact gebouwd van MDF en  zwevend aan de wand gemonteerd. Hij werkt netjes en houd je goed op de hoogte van het project.

Wij zijn zeer tevreden over het mooie resultaat.

————————

Alles is aangesloten zonder problemen. Het aflakken kan nog wel even duren, maar komt goed!

Bedankt!

Groeten Ruud

 

Buitendeur plaatsen: 1 deur; Nieuwe deur installeren, Aanschaf deur...

 

 Gisteren - Peter Koppens

Aardige vakman die goed communiceert, afspraken nakomt en gewoon goed werk geleverd heeft! Zeer tevreden. Voor een volgende klus bel ik hem weer

Review:

We hebben Eric benaderd voor het vervangen van een achterdeur en kozijn.

Hierop volgde een snelle reactie, waarbij op basis van zijn offerte,  hij deze klus netjes,  snel en naar volle tevredenheid heeft  uitgevoerd.

Stalen garagedeur B=225 cm H=220 cm vervangen door hout

Erik had gereageerd op onze klus waarbij een stalen garagedeur vervangen moest worden voor houten deuren met raamwerk erin. Onze wens was daarbij dat alles goed tochtdicht moest zijn omdat wij boven de garage slapen. Daarnaast wilden we geen hoge drempel omdat wij vaak door deze deur in en uit lopen.
Eric is hij bij ons langs geweest om alles door te spreken. Hij nam daarbij zorgvuldig de tijd en gaf aan welke mogelijkheden er zijn. Binnen een paar dagen hadden wij een zeer duidelijke en uitgebreide offerte binnen waarna we de afspraak hebben gemaakt wanneer de klus geklaard kon worden. Eric was stipt op tijd en kwam zijn afspraken goed na. Wet me opviel is dat Erik 100% vakman is en met gemak zeer nauwkeurig werkt!

Wat ik ook mooi vind is dat Eric alles netje voor elkaar heeft. Een nette bestickerde bus, bedrijfskleding met zijn naam erop, visitekaartjes en een mooie website.

Wij zochten ook nog een timmerman voor nieuwe op maat gemaakte badkamer meubels. Nou die hebben we nu gevonden!

Eric kwam bij ons om onze keuken te repareren, waar een kapotte koelkastscharnier inmiddels ook had gezorgd voor problemen met de afwasmachine en kasten. Eric was duidelijk, eerlijk en had alles snel gerepareerd. Een te bestellen onderdeel regelde hij ook meteen.

Genoeg mensen hebben hun mond vol van normen en waarden, maar Eric komt dat ook na. Hij houdt zich aan zijn afspraken, komt op tijd, luistert en denkt mee. Een vakman die zijn naam waard is! Wij bevelen Eric van harte aan!

Familie van Wanrooij, Best.

Met vriendelijke groeten,

Sanne van Wanrooij

Vervangen loopdeur (+ kozijn?) garage

Eric heeft bij mij de loopdeur en het kozijn van mijn garage vervangen. Vooraf heldere afspraken gemaakt en deze zijn daarna zeer correct nagekomen. Na afloop alles keurig opgegeruimd en afgevoerd. Waar mogelijk zijn materialen hergebruikt om de kosten laag te houden. Samenvatted: een goed resultaat voor een nette prijs

Vast raampje vervangen door openslaand raampje

Via Werkspot ben ik in contact gekomen met Eric Zuidberg. We wilden een uitzetraam in de badkamer geplaatst hebben. Eric kwam eerst persoonlijk kennis maken en vaststellen wat er moest gebeuren. Vervolgens hadden we binnen enkele werkdagen al een offerte in huis. Na het maken van afspraken werden we van de voortgang keurig op de hoogte gehouden. Vandaag is het vaste raam in de badkamer vervangen door het uitzetraam van hardhout en glas van HR ++ kwaliteit. Het ziet er keurig uit en voldoet aan alle verwachtingen! Eric is een erg prettige en betrouwbare vakman die ik iedereen kan aanraden!

2 bovenraampjes maken

Hele prettige man! Heeft goed voorstel, maakt afspraken en komt ze na! Binnen 1 week waren de raampjes klaar en opgehangen, top! Bij weer een timmerklus zou ik Eric weer vragen

Houten raamkozijn vervangen

Alle afspraken zijn perfect nagekomen. Eric kwam precies op de afgesproken tijd en voerde alle klussen heel netjes uit. Hij is ook niet te beroerd om een ander klein klusje er even bij te doen als hij toch bezig is. Alle gebruikte materialen werden na afloop heel netjes opgeruimd. Dit is bij andere vaklui weleens anders.

En het belangrijkste: de kwaliteit van het werk is hoog. Het nieuwe kozijn zit er keurig in en alle deuren openen en sluiten weer perfect en zijn voorzien van moderne cilinders. Een aanrader dus!

Aanpassen Meranti kozijnen; vervangen vast raam met draai raam

Eric is duidelijk in de communicatie, denkt goed mee en is efficient en netjes in de uitvoering. Vraagt duidelijk of er nog speciale wensen zijn hij gebruikt hoogwaardige materialen en heeft alles afgewerkt zoals afgesproken. We zijn vooral tevreden over de hoogwaardige horren en nette afwerking van de kozijnen waar na een keer goed schuren en lakken het verschil met de originele kozijnen niet te zien zal zijn. Ik zou hem zeker weer vragen voor een klus

Vervangen/aanpassen draaiende kozijnen ivm nieuw glas

Eric is een echte vakman! Hij heeft in ons huis op de bovenverdieping al het enkelglas vervangen voor HR++ - glas en nieuwe kozijnen gemaakt voor de draaiende ramen. Wij hebben een oude woning, dus het vervangen van de kozijnen is dan wat meer werk. Maar voor Erik geen last, hij werkt rustig, netjes en nauwkeurig. Hij is ook duidelijk in zijn communicatie en komt afspraken goed na. Kortom; een vakman die ik voor een volgende klus zeker weer zou vragen

Volg ons op social media!

Contact

  • Gevestigd in: Best
  • Tel. 06 270 507 37
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © eric-timmer-onderhoudswerken.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites