Skip to main content

Timmerwerk

Meer over
Eric timmerwerken

Bij Eric Zuidberg Timmer & Onderhoudswerken zijn timmerwerken vaak een kunststuk op zich.
Bij ons wordt van een prachtig stuk natuurproduct uw opdracht vervaardigd. Hiervoor wordt altijd veel aandacht besteed om daadwerkelijk het beste materiaal te zoeken welke gebruikt kan worden.
Denk hierbij aan nieuwe hardhouten kozijnen voor raam & deur, een prachtige houten terrasoverkapping of carport, maar ook een meubel op maat helemaal naar uw wensen.
Het is wel duidelijk dat kiezen voor een product gemaakt van hardhout een investering is waar jarenlang probleemloos van genoten kan worden.
Eric Zuidberg Timmer & Onderhoudswerken heeft om dit prachtige stuk hardhout te verwerken een arsenaal aan gereedschappen en houtbewerkingmachines in een eigen werkplaats tot zijn beschikking.
Ook hiervoor geldt dat alles topkwaliteit moet zijn en ook als zodanig top wordt onderhouden.
Het voordeel hiervan is dat veel producten in eigen beheer vervaardigd kunnen worden en wij en u geen last hebben van lange levertijden van de grondstoffen. 

U heeft bij mij de mogelijkheid, om bij werkzaamheden waarvoor meerdere dagen  nodig zijn,  de huissleutel af te geven, zodat u geen extra vrije dagen hoeft op te nemen. 

Indien u na het lezen van deze website interesse heeft om ons ,voor het in vervulling laten gaan van uw wensen, te benaderen dan kunt u onder het kopje “contact” onze gegevens hiervoor terugvinden.

Wij horen graag van u !!