Even een misverstand uit de lucht halen...

Nu we alweer ruim 3 jaar aan de slag zijn met ons bedrijf Eric Zuidberg Timmer & Onderhoudswerken moet ons toch iets van het hart….

Onze ervaring is dat voor veel (nieuwe) klanten het niet altijd duidelijk is wat een ZZP-er nu eigenlijk is.

Men is op zoek naar iemand die voor hun een opdracht kan gaan uitvoeren en oriënteert zich wie of welke aannemer ze daarvoor willen gaan benaderen. Natuurlijk worden dan ook de kosten die gemaakt gaan worden uitvoerig van tevoren onderzocht.

Als men na enige tijd de conclusie gaat trekken dat het een en ander toch wel in de papieren gaat lopen, denkt men door het benaderen van een ZZP-er de opdracht goedkoper te kunnen laten uitvoeren !

Echter…een ZZP-er is OOK een ondernemer, die officieel staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, die verplichtingen heeft bij de belastingdienst zoals de 3-maandelijkse btw-aangifte, inkomsten-en loonbelasting en de aanslagen zorgverzekering, die zich voor alles en nog wat moet verzekeren en die zelf heel veel kosten maakt voor aanschaf en onderhoud van goede gereedschappen en machines. En die ook nog eens kosten maakt om een goed gevulde bedrijfsbus tot zijn bezit te hebben, zodat hij klanten optimaal kan helpen.

Het enige verschil is dat hij geen personeel heeft en daar dus geen verantwoording voor hoeft af te leggen.

Het grote voordeel is dat een goede ZZP-er heel flexibel is om samen met de klant tot de beste oplossing te komen, heel graag werkt met goede materialen en het geenprobleem vindt als er extratijd nodig is om een opdracht tot ieders tevredenheid uit te voeren of om 's avonds een afspraak te plannen. Een goede ZZP-er zal dus nooit een opdracht snel, goedkoop en zonder enige betrokkenheid tot een einde willen brengen.

Zijn vak is zijn hobby en een gekregen opdracht wordt gezien als een mooie uitdaging waarin hij zijn kwaliteiten kan laten zien aan een klant.

Door het schrijven en plaatsen van deze blog op onze website hopen we (toekomstige) klanten helderheid te geven over het wel en wee van een ZZP-er. Uiteraard kunt u op de website veel meer over ons en onze diensten lezen. En bij vragen even het contactformulier invullen en versturen….en bellen kan natuurlijk ook altijd.

Volg ons op social media!

Contact

  • Gevestigd in: Best
  • Tel. 06 270 507 37
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © eric-timmer-onderhoudswerken.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites