Het dondert en het bliksemt en het regent.....

depositphotos_36550115-stockillustratie-een-paar-grappige-cartoon-bijen

Vocht en hout zijn geen vrienden van elkaar. Daarom is het van essentieel belang dat al uw houten kozijnen onbeschadigd zijn en goed in de verf staan. Alleen dan kunnen regenwater, vorst en sneeuw uw houtwerk niet aantasten. 

Het is dus verstandig om nu, voordat we te maken gaan krijgen met winterse taferelen, uw kozijnen goed te controleren op houtrot. Iedere beschadigde plek kan in de loop van de tijd er voor zorgen dat het gehele kozijn zal moeten worden vervangen. Het aanwezige vocht krijgt op die manier immers de kans om zich door heel het kozijn te verplaatsen.

Indien u niet de kennis en de techniek hebt om deze controle goed uit te voeren zijn wij graag bereid om dat voor u te doen. Uiteraard zullen we u daarna goede transparante adviezen geven over te nemen acties. Wij kunnen kleine schade aan kozijnen ter plaatse herstellen en wanneer een kozijn vervangen moet worden doen we dit in eigen beheer. Dus geen lange wachttijden voordat het nieuwe kozijn geplaatst kan worden. 


​Een voorbeeld van beginnend houtrot. Hier krijgt vocht alle kans om het kozijn aan te tasten.

​Het gevolg van niet op tijd onderhoud laten doen aan een kozijn waar al enige tijd houtrot zichtbaar was. 

​Nog een mooi voorbeeld van een kozijn  waar geen onderhoud heeft plaats gevonden. Kozijn is door ons verwijderd en vervangen voor een nieuwe.

Volg ons op social media!

Contact

  • Gevestigd in: Best
  • Tel. 06 270 507 37
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © eric-timmer-onderhoudswerken.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites