In vogelvlucht: 2020

vuurwerk.1

Beste lezers van onze blog,

Nog even en we kunnen 2020 eindelijk gaan afsluiten. Voor ons allen een heel bijzonder jaar. Een vreemd virus, genaamd Corona, zorgde voor steeds weer nieuwe ontwikkelingen in ons aller leven.Zo was het ineens niet meer mogelijk om op reis te gaan of een terrasje te pikken, bleven we met zijn allen in de zomer massaal thuis en probeerden we met alle macht het virus de baas te worden.

Ook voor ons bedrijf was het een spannende periode. Kunnen we ons hoofd boven water houden, of haken we na 5 fijne jaren alsnog af.

Maar waar het virus voor de een veel ellende heeft veroorzaakt, kunnen wij gelukkig terugkijken op een financieel goede tijd. De thuisblijvers maakten met vele de keus om in en rond huis het een en ander aan te gaan pakken.

Zo hebben wij vele nieuwe kozijnen met HR ++ isolatieglas kunnen maken, huizen beveiligd met SKG -waardige sloten en poorten, schuurdeuren en voordeuren mogen maken en plaatsen.  Al met al iets om met trots op terug te kijken.

Uiteraard kijken we nu ook al weer vooruit en hopen wij dat voor een ieder 2021 een jaar mag worden met veel minder leed, maar met veel meer vrijheden, een goede gezondheid, en veel nieuwe inspiraties en wensen.

Om deze inspiraties en wensen tot uitvoering te brengen kunt u gebruik maken van ons contactformulier op de website en natuurlijk kan bellen natuurlijk ook. ( is vaak toch sneller en duidelijker !! )


Maak er met zijn allen een fijne, rustige jaarwisseling van en tot ziens in 2021 !!Volg ons op social media!

Contact

  • Gevestigd in: Best
  • Tel. 06 270 507 37
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © eric-timmer-onderhoudswerken.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites