Oplichters steeds vindingrijker....

Bovenstaande titel komt uit het ED van 31 oktober. In dit artikel wordt ingegaan op de feit dat de politie zich op dit moment ernstig zorgen maakt over de criminelen die zich met allerlei wisselende trucs toegang tot uw woning proberen te krijgen.  

Op dit moment is de zogenaamde verpleegsterstruc waarbij er bloed geprikt moet worden dagelijks nieuws op radio en tv. Maar er wordt op meer manieren geprobeerd om binnen te komen. Het ED schrijft dat het hierbij gaat om de pintruc, bezorgtruc, collectetruc en de plastruc. Allerlei uiteenlopende smoezen om u af te leiden en uiteindelijk toe te kunnen slaan.

In onze blog van een paar weken geleden schreven we al een aantal tips welke u kan toepassen om de veiligheid van de woning sterk te verbeteren. Denk hierbij aan goed hang & sluitwerk, maar ook het aanbrengen van een zgn. kierstandhouder en / of een spionnenoog. 

Wij willen daarom het advies geven om deze blog van begin oktober nog eens goed door te nemen en onze website te bezoeken. Daar kunt u nog veel meer lezen over het beveiligen van de woning. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak zodat wij langs kunnen komen en uw woning na kunnen kijken op eventuele gebreken om deze dan in overleg op te lossen.

U wilt toch ook voorkomen dat u slachtoffer wordt van een van deze vervelende babbeltrucs en hierdoor uw kostbaarheden kwijt raakt.

Volg ons op social media!

Contact

  • Gevestigd in: Best
  • Tel. 06 270 507 37
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © eric-timmer-onderhoudswerken.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites